De Openbaring van Al dat Is.

Liatach

Stel je eens voor. Je bent op vakantie en je besluit om een wandeling te gaan maken. Het is een aangename voorjaarsdag, en een prille lentezon betovert de wereld met zijn magische licht. Je loopt in een ontspannen tempo over een smalle weg die zich langs de bochtige contouren van een bos heen slingert. Het gezang van diverse vogels, vermengd met het zachte ruisen van de bladeren, begeleiden je op je wandeling, en zo nu en dan zweeft een zoete bloemengeur je neusgaten binnen. Je laat dit alles diep tot je doordringen en realiseert je dat alles goed is zoals het is. Kortom, dit is een heerlijke dag waarvan je volop kunt genieten.
Dan opeens, voorbij een bocht in de weg, kom je aan bij een stalletje waar allerlei tweedehands artikelen te koop worden aangeboden. Tussen deze artikelen ligt een in bruin leer gebonden boek met de titel:

“De Openbaring van Al Dat Is”. 

Je wordt nieuwsgierig, pakt het boek op en opent het. Op de eerste bladzijde staat de volgende tekst:

De openbaring van Al dat Is.
Negen Sleutels om de Poort naar Succes te openen.

Je bladert door, en twee pagina’s verder verschijnt de volgende tekst:

Eerste Sleutel:
“Alles wat je wenst is er al.
Je hoeft het enkel maar op te pakken.”

Je nieuwsgierigheid is nu toch wel definitief gewekt, en ongeduldig blader je verder, om vervolgens te ontdekken dat alle overige pagina’s volkomen leeg zijn. En ondanks dit alles blijkt het boek toch nog de som van 25 euro te moeten opbrengen.
Vreemd en ongeloofwaardig? Zeker, maar toch is dit iets wat de figuur Jonathan tijdens een vakantiewandeling overkomt. Het is waarschijnlijk nauwelijks voor te stellen dat iemand het vereiste bedrag van 25 euro voor een dergelijk boek zou willen neertellen, maar toch is dat precies wat deze Jonathan doet.
Meteen daarop volgend doen zich een aantal raadselachtige gebeurtenissen voor, welke Jonathan weliswaar danig in de war brengen, maar desalniettemin zijn nieuwsgierigheid enkel nog maar verder doen aanwakkeren. Hij  besluit dan ook om op onderzoek te gaan naar wat zich achter dit alles verborgen houdt, en vindt zichzelf vervolgens pardoes terug op een avontuurlijke reis, tijdens welke hij in aanraking komt met een aantal kleurrijke mensen die hem allen op hun eigen manier onderwijzen omtrent de diepere kennis van het leven en de grondslagen van succes.
Jonathan leert erg veel over zichzelf, en ontdekt dat hij niets minder dan de schepper van zijn eigen werkelijkheid is. Dat op zich verschaft hem al veel vreugde en geluk, maar het grootste geschenk wordt hem toch gegeven wanneer hij aan het einde van zijn leergang een raadsel krijgt opgegeven dat hij tegen zijn eigen verwachting in weet op te lossen. Pas dan ontdekt hij wat het werkelijke grote geheim van succes is.

Het boek ‘De Openbaring van Al Dat Is’ gaat over deze opwindende, en diepgravende zoektocht naar de bron van onze scheppingskracht en de fundamenten van alle succes.
Dit boek kost € 6, 95

EN BESTEL OF LEEN NU DIT BIJZONDERE E-BOOK
Deel dit met je vrienden.